Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας υλοποιεί το έργο MEDITERRANEAN APERITIVO, το οποίο προωθεί την κατανάλωση βρώσιμης ελιάς στον κλάδο της εστίασης και των μπαρ σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά και Ηνωμένο Βασίλειο

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας υλοποιεί το έργο MEDITERRANEAN APERITIVO, το οποίο προωθεί την κατανάλωση βρώσιμης ελιάς στον κλάδο της εστίασης και των μπαρ σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά και Ηνωμένο Βασίλειο.

Φέτος έχουν προγραμματιστεί μια σειρά προωθητικών ενεργειών, οι οποίες αποτελούν μοναδική ευκαιρία για τις εταιρείες του χώρου να προβληθούν επωνύμως στις αγορές στόχους του έργου.

Η Agrifoowest σας δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχετε στις παραπάνω δράσεις με φυσική παρουσία στελεχών & προϊόντων σας!

Πόσο θα διαρκέσει η προβολή;
Οι δράσεις ξεκινούν το Μάιο & θα ολοκληρωθούν το Δεκέμβριο του 2024

Που;
Ηνωμένες Πολιτείες – Καναδά – Ην. Βασίλειο

Πως μπορώ να συμμετάσχω;
Υπογράψτε μαζί μας ένα μνημόνιο Συνεργασίας

Μέχρι πότε μπορώ να δηλώσω συμμετοχή;
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας & υπογράψτε έως 15/5 καθώς πρέ
πει άμεσα να ξεκινήσει η διαδικάσια αποστολής των προϊόντων σας, στα σημεία προβολής

Φιλικά
Η ομάδα της
Agrifoodwest

H Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είναι μια Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με βασικό μέτοχο την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η οποία προωθεί το αγροδιατροφικό προφίλ της Περιφέρειας.

Προηγούμενο ΑΑΔΕ: Παροχή επιπλέον χρόνου έως και τις 10 Ιουνίου 2024 στη διασύνδεση για 7.600 επιχειρήσεις με ασύμβατα συστήματα
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας